BAFRA

Bütüner, Traktörcüler Ve Oto Galericiler Sitesindeki Esnafla Buluştu

 
 573
Bütüner, Traktörcüler Ve OtoGalericiler Sitesindeki Esnafla Buluştu - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, Traktörüler ve Oto galericiler sitesini ve Devlet Hastanesi civarındaki esnafları gezerek destek istedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, Traktörüler ve Oto galericiler sitesini ve Devlet Hastanesi civarındaki esnafları gezerek destek istedi.

Esnaflara projeleri hakkında bilgiler veren CHP Adayı Kemal Bütüner, Trafikte park sorununu azaltmak için çok katlı otoparklar yapacaklarını belirterek, kendisine imkan verildiği takdirde Bafra’da unutulmaya yüz tutmuş tarihi binaların restore edileceğini kaydetti.

İnsan odaklı projelerin hayata geçeceğinin altını tekrar çizen Kemal Bütüner, “Her yerde söylediğimi burada da söylemek isterim bizim hizmetlerimiz betona, kaldırıma olmayacak, insana hizmet edeceğiz. Seçildiğim takdirde, önümüz seçimlerde seçim çalışması yapmayacağım. 5 yıl boyunca yaptığım hizmetler en büyük seçim çalışması olacak.” dedi.

Cenazelerdeki protokol sıralamasına da değinen Bütüner, “öyle bir hale gelmişiz ki insanların acısında bile protokol yapar hale gelmişiz.” diye söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bütüner, Traktörcüler Ve Oto Galericiler Sitesindeki Esnafla Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0